Babyboomer Nails | Alina Hoyo Nail Artist

Babyboomer Nails | Alina Hoyo Nail Artist


hallo dat je kat ik heb vandaag eindelijk een beetje tijd gehad om deze video van w babyboomer voor jullie te maken het is helemaal niet moeilijk aan jullie want zien dat dat heel gemakkelijk er is niks ik hoop dat jullie dat leuk vinden ga direct beginnen met de primer wie gaan in een heel klein beetje doen op de natuurlijke nagel en we gaan wachten tot hij droogt midden lucht daarna doen bij een lange van de eigen mond en we gaan met die tweet werken oké we gaan beginnen ik ga eerst hier een klein beetje van mijn wiet doen dus ongeveer in het midden van de nagel nu bij van nee straks uit fee de met zo’n of waal penseeltje opbouwt en geel nummer 4 we gaan uitvoeren naar boven beetje per beetje dan moeten niet perfect zijn want sowieso komen we straks met bm met de pink gel en d overgang van wie bijna niet zien tussen maak je geen zorgen als hij overhand niet perfect is oké en daarna gaan wij toetsen aan de rand van de vrije bord verder met gebied doe een klein beetje aan deze kant wat is hier wel belangrijk is dat het wit even dik is dus anders heb je u vlekken schaduw en en dat is wel niet mooi dit witte zo en zelf labeling john dus je moet je echter geen zorgen maken want normaal zien lijkt het heel goed maar wel voorzichtig een beweging vlek en of dat je te veel doet mee op een shell ingepikt oké daarna nam bij beetje laten uitharden twee minuutjes de ramp en we gaan beginnen met de roze ik ga me de craster peace intens werken hij is echt heel mooi we gaan eerst in de laagje op heel de namen leggen en daarna nemen we nog een keer bolleke dood en wee van hoorn opbouwen jullie gaan zien dat jullie hier en heel dichtbij de naam erin kunnen werken om deze je loopt echt niet gemakkelijk uit natuurlijk al zeer super lang wachten had sowieso dit jouw eten lopen maak je kan op gemak werken moet je die haast en dus voor collega’s die niet zo veel ervaring hebben dat is wel super leuk om te gebruiken klim beetje een cilicië kan b han draaien en de grill bleef mooi op zijn plat liggen bijna klaar maak je je zorgen dat je je weet een beetje dekt want daarna met ik veel komt het eigenlijk in orde oké minute lo en uw home wjj winnen in de lamp die uv-lamp de minuutjes in en dit duel leek een minuut wallah handje ik de lamp nieuwtjes flitsen in vele je zal vele zoals je normaal doet ik gebruik en wonderen dachten niet veel gewoon voorzichtig dat je niet teveel veel in de heeft je biedt wegdoet van landen die zeer heeft dus voor setjes vele probeer je het jou zo goed mogelijk te leggen zodat diegene zoveel mobiele eerst die vrijheid wordt daarna hobby de zee kan te doen de linkerkant in mijn handen zal de rechterkant en dan vanavond en de rest doen wij met de buffer onder weg van het goed klöpping nee nee mijn dakluik gewoon afstoffen in laagje je lange top coat en mijn alles klaar als jullie ja ik weet niet of jullie al gezien hebben maar ik heb eigenlijk niet superveel het veld want deze je legt school goed naar je een zeer voorzichtig bent moet je niet veel vele ongelukken week bijna wanneer ik dan de top van een aantal tips wat is meisjes mee benoemen zoals beloofd hij is klaar ik hoop dat jullie ervan genoten hebben ik zie jullie volgende week bye bye bye bye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *